dijous, 17 de maig del 2012

A qui aten l'equip d'atenció primarenca (1/3).


A qui aten l'equip d'atenció primarenca (1/3).

Podem dir que és un dinamitzadors de la zona de lleva de Mallorca en tasques d’orientació i suport als centres d’educació infantil i a les famílies amb infants menuts, especialment en matèria d’atenció a la diversitat.

El paper primordial del equip és, col·laborar amb els centres d’educació infantil en la formulació i posada en pràctica d’una resposta educativa ajustada a les diversitats, tant individuals com de grup, i molt especialment pel que fa referència a la prevenció, detecció i a l’atenció als alumnes amb necessitats educatives específiques.

La finalitat de l'equip és contribuir a la millora de la qualitat educativa amb la col·laboració dels centres educatius i amb els serveis educatius de suport als centres, en l’assoliment dels objectius de l’etapa d’educació infantil. Aquesta contribució es realitza mitjançant les funcions que tenen encomanades d’acord amb a l’OM de dia 9 de desembre de 1992, que estableix dos eixos principals de funcionament: funcions generals per desenvolupar en el sector i funcions especialitzades en centres educatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada